четврток, 24 ноември 2016  |  Вести денес: 84

Како да отворите вино со чевла? (ВИДЕО)

Ставете го шишето во чевлата и неколку пати удрете од ѕидот и тапата сама ќе излезе.

vino1

Поврзани вести

Ако некогаш немате отворач, а сакате да се почестите со чаша вино, не очајувајте, има  супер и лесен начин. Се’ што Ви е треба е една чевла и ѕид.

Ставете го шишето во чевлата и неколку пати удрете од ѕидот и тапата сама ќе излезе.

Најчитани вести