вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 62

Еве како да постапувате при земјотрес…

upastvo-777x437-640x360

Последни вести

Дирекцијата за заштита и спасување на својата веб страна има објавено прирачник или упатство за постапување на граѓаните  при случаи на земјотрес.

На овој линк отворете го упатството.

Најчитани вести