Секс

Како да водите љубов во полна куќа?

Како да водите љубов во полна куќа?

Немаат сите парови среќа да живеат сами. Голем број од младите денеска живеат во заедница. Иако заедниците понекогаш имаат и некои предности, често тие можности, посебно кога вашиот сексуален живот е во прашање. Но, тоа не е причина да ги запоставите вашите сексуални желби бидејќи за се постои решение.

1. Размислете добро кога ќе имате секс. Ако знаете дека постои можност некои од членовите на семејството да ве повика на ручек, или стрепете се или имајте секс набрзина. Тој момент никако не е за експериментирање.

2. Кога живеете во заедница, немате многу време за секс и за цела претстава. Сконцентрирајте се на она што го сакате и направете го на најдобар начин за да доживеете оргазам.

par-1383421027-18740

3. Додека водите љубов, секогаш постои можност дека некој од вас ќе испушти некоја воздишка, па не ми било лошо, освен што се трудите да бидете тивки, да вклучите телевизор или радио за да можете полесно да ги камуфлирате звуците.

4. Идеално место за секс набрзина е секако тоалетот. Пробајте да бидете што е можно подискретни, а секогаш можете да се извадите на тоа дека ви е потребна мала помош за да го повикате партнерот. Трудете се да бидете брзи.

5.За што побрзо да доживеете оргазам, фанатзирајте за нешто што порано не сте можеле да го направите. Пробајте да размислувате за тоа како да доживеете оргазам пред некој да ви затропа на вратата.

Има нешто посебно и во криењето, затоа пуштете ја фантазијата и не ги убивајте вашите сексуални идеи бидејќи не живеете заедно со партнерот.