Магазин

Како е облечена Викторија Бекам на својата ревија? (ФОТО)

Како е облечена Викторија Бекам на својата ревија?  (ФОТО)
Како е облечена Викторија Бекам на својата ревија?

Викторија Бекам е дефинитивно најдобрата амбасадорка на својот бренд. На претставувањето на својата нова колекција во склоп на „New York Fashion Week“, која се одржа на 13 септември, Викторија се појавила облечена во црно од глава до петиици. Со оглед на тоа дека со црната боја не може да се погреши, а и целата комбинација е токму нејзин дизајн. Единствено салонките се од брендот „Manolo Blahnik“.

 

Сите добро заеме дека црната е нејзина заштитна боја и воопшто не чуди овој нејзин избор. Со црната комбинција доаѓаат и класични големи очила за сонце и пуштена коса.

Едоставно, класично, префинето и со вкус е се’ што има да се каже за Викторија Бекам, а вие уживајте во деталите на овој стајлинг!

142363, Victoria Beckham wears an all black ensemble as she attends an event at New York Fashion Week. New York, New York - Sunday September 13, 2015., Image: 258505267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

Sept. 13, 2015 - New York, NY, USA -  Victoria Beckham, David Beckham and Brooklyn Beckham arriving to Balthazar Restaurant in New York City ©Exclusivepix Media, Image: 258547799, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Exclusivepix