недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Како изгледаат авионските летови низ светот?

lettt

Последни вести

Националната компанија за авионски превоз објави забрзана видео снимка на која се гледаат илјадници авиони кои слетуваат и полетуваат во Велика Британија.

Според информациите во период од 24 часа во Велика Британија слетуваат и полетуваат околу 6000 авиони.

Видео снимката е направена со помош на експерти за воздушен сообраќај кои ги собрале податоците од радарската контрола за да направат преглед како изгледа типичен ден на небото над Велика Британија.

Најчитани вести