Магазин

Како изгледаат телата на славните личности без Фотошоп

Како изгледаат телата на славните личности без Фотошоп

Фотографиите говорат повеќе од зборовите. Дел од славните личности на секоја фотографија изгледаат „прекрасно“.

foto_1foto_1_1

 

Алиша Кис

Шминкерите ги прикриваат неправилностите на лицето, а Фотошоп на телото. Благодарение на ова славните личности немаат проблеми со косата, целулитот и другите проблеми со кои жените се соочуваат во секојдневниот живот.

foto_2foto_2_2

 

Камерон Дијаз

Погледнете ги овие фотографии и ќе видите дека и телата на славните жени не се совршени. Сепак несмееме да заборавиме дека овие фотографии кои не се обработени во Фотошоп се преземени од таблоидите кои настојуваат да ја нагласат несовршеноста.

foto_3_3foto_3_3#

 

Лорен Конрад

foto_4foto_4_4

 

Џенифер Лов Хјуит

foto_5foto_5_5

Кејт Мос