Секс

Како ќе го возбудите, а како ќе го оладите мажот?

Како ќе го возбудите, а како ќе го оладите мажот?

Жената која нема премногу искуство во сексот, секогаш е дилема што треба, а што не треба да прави во кревет. Но не е потребно големо исксуство за да го задоволите својот партнер. Се што треба да знаете се неколку основни правила кои ќе ви овозможат да го возбудите и да го доведете до лудило.Не е на одмет да знаете и во кој случај нема да го возбудите. Затоа избегнувајте грешки и посветете се на нешто што пали.

Кои работи го возбудуваат?

Кога ќе ја оставите долната облека на себе. Мажите не сакаат кога жените за неколку минути му ги покажуваат своите адути, но сакаат кога во долна облека им правите „тизер“. Кога зборувате валкано, нека биде со мерк,а но внимавајте да не бидете вулгарни.

Кога жената ќе ја преземе контролата. Земете ги работите во свои раце и бидете доминантни. Тоа ги воодушевува.

Кога жената се самозадоволува. Ништо повеќе не го возбудува мажот од тоа.

Кога го изговарате неговот име во момент на страст. Тоа  е работа која ги излудува.

Кога изведувате заводничка игра во негов скут. Тоа ќе му овозможи да гледа, допира и да ужива.

Кои работи го одбиваат?

Се што може да предизвика болка, заборавате на камшк, лисици и останати помагала. Во тоа можете да се впуштите кога ќе го запознаете партнерот.

Претерано користење на мирисни свеќи и масло за масажа. Мажите не сакаат претерано воздивнување во текот на сексот.

Не претерувајте со користење на вибратор, лубриканти и еротски филмови.

Кога жената се концентрира на само една ерогена зона. Употребете ја фантазијата и рацете, искористете го целото машко тело.