Македонија

Како ќе влијаат временските промени врз нас?

Како ќе влијаат временските промени врз нас?

Како што прогнозираат биометеоролозите преку ноќта биометеоролошките услови ќе бидат особено лоши.

Во вечерните часови се очекува честа појава на главоболка, болки во колената, на грбот и вратни болки. Во ноќните часови се очекува честа појава на општа слабост, а кај некои пак ќе се појави и чувство на тежина во главата. Во раните утрински часови на следниот ден болките кои се од ревматски карактер, но и оние кои се од артритични промени ќе се подолготрајни.

Во текот на утрешниот ден во вечерните часови се очекува честа појава на главоболка, болки во колената, на грбот и вратни болки.

Во ноќните часови од изминатата ноќ се очекува честа појава на општа слабост, а кај некои пак ќе се појави и чувство на тежина во главата.

Во раните утрински часови болките кои се од ревматски карактер, но и оние кои се од артритични промени ќе се подолготрајни.