понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Како мажите го гледаат женското тело: Три начини кои им се непознати на жените

devojka-vozi-auto-1421176554-53430

Последни вести

Мажите имаат единствен поглед на женското тело на кој жените би требало да им бидат благодарни, а не би било ложо и на тој начин да го усвојат тој начин на гледање бидејќи би се чувствувале многу подобро.

Имено, жените на своето тело гледаат првенствено несовршености кои секогаш гледаат да ги прикријат на сите можни начини, но мажите тоа го гледаат на сосема друг начин.

devojka-lezi-u-krevetu-1421176513-53429

Постојат три главни начини кои на жените им се целосно непознати.

Прво, тие го гледаат она што вас ве прави женствена, сите ваши добри страни- гради, задник, колкови, додека пак целулитот, стриите или белезите им се целосно неважни.

devojka-u-crnoj-haljini-1421176426-53428

Второ, приметувајќи ги деталите кои ве прават едноставна- на пример разделот меѓу предните заби, малку поголема задница или вашата насмевка, додека вие на сето тоа гледате мани кои треба да бидат сокриени.

black-dress-1388142132-22908

На крај, мажите го сакаат женското природно тело. Да, тие и понатаму ќе загледуваат силиконски гради кај некоја друга девојка, но вашето тело, такво какво што е, нив им е многу мн огу попривлечно.

Најчитани вести