Магазин

Како на лесен начин да го одзатнете мијалникот? (ВИДЕО)

Како на лесен начин да го одзатнете мијалникот? (ВИДЕО)

Во видеото кое за неколку денови има околу 1,5 милиони прегледи, една вешта жена открива како може да излеземе на крај со затнато лавабо.

Ќе видите колку всушност е едноставна работа доколку проблемот не е длабоко во цевките, односно ќе откриете дека вашите маки може да ги скрати една обична сламка и ножици.

Кој би кажал…