Магазин

Како најбрзо да добиете цреши без семки

Како најбрзо да добиете цреши без семки

Дечките од YouTube каналот Handimania редовно ги воодушевуваат нивните гледачи со едноставни и генијални идеја.

Последната од нив, е како на најбрз и наједноставен начин да ги извадите семјите од црешите без да направите неред во кујната.