Магазин

Модниот стилот на Иванка Тамп (ФОТО)

Модниот стилот на Иванка Тамп (ФОТО)

Кога уште како тинејџерка ќе се најдете на модната писта и кога ќе може да си го дозволите секое парче облека што ќе го посакате, логично би било вашиот стајлинг во најмала рака да биде: многу добар. Меѓутоа тое не е во случајот со ќерката на Доналд Трамп, Иванка..

Убавата Иванка е  родена во Менхетен (1981), а во светот на модата зачекорува во раните тинејџерски години. Иако била и модел, од тоа се откажала многу брзо, поради школувањето. Израснува во деловна и успешна жена.

Припадничката на една од најмоќните фамилии во Америка, поканувана е на бројни свечени настани, каде што на црвениот тепих стои рамо до рамо со познати имиња од светот на бизнисот, музиката, филмот, модата…, но никогаш не се истакнувала премногу.

Сепак, мора да се признае дека од моментот кога почнуваат да се документираат нејзините појавувања, изминатите десетина години, нејзините стајлинзи нависттина предизвикуваа внимание, но не поради извонредниот стил.

Иванка, иако е со витка и прекрасна градба, бирала не само помалку кичести и невкусни модели, туку и такви кои никако не ласкаат на нејзината завидна фигура.

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_14_528252080

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_11_112488247

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_13_528620844

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_10_992440413

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_9_172634800

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_1_302592129

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_17_860521056

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_18_649505097

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_16_860106796

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_3_234202757

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_19_469523308

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_20_209069643

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_22_349626210

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_23_342176810

images_2017_01_stilski_dosije_ivanke_trump_kako_se_menjao_stil_najmocnije_cerke_u_americi_5_280365791