четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Како успешните дами го поминуваат својот викенд?

Слободното време треба да го искористите за полнењео на батериите и поттикнување на инспирацијата.

vikend_RebeccaMinkoff

Последни вести

Иако викендот не го планираме истото како и работниот ден, сепак е потребна организација како паметно да се искористаат слободните часови, како да одвоите време за вашето семејство, пријателите и секако за самите себе.

Слободното време треба да го искористите за полнење на батериите и поттикнување на инспирацијата.

Секако, секој од нас има поинаков начин како ќе се подготви за следната работна недела. Пребаравме како својот слободен викенд го поминуваат некои од познатите дами во денешницата.

ВИКТОРИЈА БЕКАМ

vikend_victoriabeckham

Покрај бутиците ширум светот и големата колекција на гардероба што ни ја претставува, Викторија викендот го резервира искучително за нејзиното семејство што докажуваат нивните бројни фотографии.

РЕБЕКА МИНКОФ

vikend_RebeccaMinkoff

Една од омилените дизајнерки на Инстаграм, викендот го користи за пишување на своите нови и интересни подглавја во својот дневник на друштвените мрежи, исто така осмислува нови идеи и проекти.

ТЕЈЛОР СВИФТ

Musician Taylor Swift poses for a portrait in West Hollywood, Calif. on Wednesday, Sept. 22, 2010. Swift's new album "Speak Now" will be released on Oct. 25, 2010. (AP Photo/Matt Sayles)

Моментално најпопуларната пејачка викендот го користи за свoите кратки екскурзии. Вие направете избор дали таа екскурзија ке биде со вашиот дечко или со пријателките.

МИШЕЛ ОБАМА

First Lady Michelle Obama is seen with Bo, the Obama family dog, in the White House Kitchen Garden, Sept. 14, 2011. (Official White House Photo by Lawrence Jackson) This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.

Мишел својот викенд го користи за вежбање, а исто така скока на јаже. Постојат многу вежби со кои секоја дама сака да се раздвижи за викенд. Здрав дух во здраво тело.

ШЕРИЛ САНДБЕРГ

sheryl

Шерил својот викенд го користи за детокс од своите друштвени мрежи и на останатите технички чуда кои ни ја одземаат енергијата во работна недела. Намалете го тонот и викендот поминете го во друштво на пријателите.

KAMERON DIAZ

vikend_cameron

Kамерон својот викенд го поминува во кујната. Како што вели, своето слободно време го посветува на себеси и своето здравје. Викендот го користи за купување на намирници за неделата што доаѓа.

Најчитани вести