Секс

Каков секс најмногу ги возбудува мажите?

Каков секс најмногу ги возбудува мажите?

Мажите кога фантазираат за жените, главно ги замислуваат во жешка секси долна облека. Но, дали некогаш сте се запрашале каква долна облека најчесто ги пали.

Дали танга, килоти од памук или тантела?Одговорот на ова прашање се обиде да го добие ФХМ кој спроведе анкета во која прашуваат каква долна облека ги излудува мажите.

Според анкетата, 74 отсто од мажите изјавиле дека сакаат проѕирни, чипкасти килоти, 11 отсто од нив не се премногу прибирливи се додека нивната девојка носи танга. Дури осум отсто од мажите се палат на девојки чијшто избор на долна облека е со ликови од цртаните филмови, додека четири отсто од нив сакаат кога долната облека е украсена со бисери или дијаманти. Само три отсто сакаат парчиња со животински принт.