петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Каков секс тој посакува?

seks-1386348427-21536

Последни вести

Општо е познато дека мажите често знаат да уживаат во своите секс фантазии, а наодамна истражувањата откриле и кои се тие:

Групен секс

Мажите фантазираат за групен секс кој вклучува и мажи и жени. Тоа не значи дека имаат хомосексуални склоности, туку дека се љубопитни. Групниот секс го гледале на филмови и во списанија, па природно е да го посакаат. Едно истражување покажало дека мажите често сонуваат за групен секс, но само мал број од нив и навистина би го пробале.

par-u-krevetu-1414157727-50113

Секс со девица

Многу мажи копнеат за секс со девица. Дури и оние кои велат дека не сакаат секс со девица, бидејќи тие не знаат што треба да прават во кревет, потајно посакуваат недопрена девојка. Тоа им врска со освојувачката природа на мажите. Невината девојка е на некој начин недопрена територија, па е еден вид чест да се биде прв.

Гледање на секс во живо

Мажите по природа се визуелни суштества, па можеб и затоа и сонуваат да ги гледаат луѓето додека имаат сексуални односи. И притоа не се мисли на филм, туку во живо. Во многу мажи се крие воајер, а на многумина приликата за гледање на друг пар во текот на односот им пружува задоволство. Истражувањето покажало дека скоро секој маж ја искористил оваа прилика.

sex-1368724917-2140

Секс во тројка

Најголемиот број на мажи сонува за секс во тројка. Тоа е толку вообичаена фантазија што мажите отворено ја делат со својата партнерка. Тие копнеат за тоа бидејќи сметаат дека сексот со две жени е двојно задоволство. Освен тоа, тоа им дава впечаток дека се навистина потентни оние мажи кои можат да задоволат две жени истовремено, па така и дека ја заслужиле титулата на врвен љубовник.

Најчитани вести