четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 42

Каков тип на жени посакуваат мажите

trikovi-zeni

Поврзани вести

Не е толку тешко да се најде љубов, но голем предизвик може да биде да ја задржите истата. Некои жени едноставно се создадени за да успеат во тоа, а може да му бидат благодарни на наивниот начин на размислување.

Имаат отворен ум

Да се има одреден тип на маж е супер концепт, но само ако сакате да останете сами. Жените што се среќни во љубовта немаат попис на квалитетите што ги бараат, а ако го имаат знаат дека неможат стриктно да се држат до него. Ако има давате шанса само на одредени луѓе, мали се шансите дека токму некој од нив ќе ви даде шанса и вам.

Недостатоците не им се толку важни

Жените што…

Најчитани вести