Магазин

Каква шминка користи Кејт Миделтон, нејзиниот несесер е скромен

Каква шминка користи Кејт Миделтон, нејзиниот несесер е скромен

Каква козметика користи најпознатата војвотка Кејт Миделтон долго време беше непознато, а британските медиуми претставуваат список на препарати со кои го одржува лицето убаво.

Тен

Тенот го одржува со Ланком „Хидра зен“ и серумот „Advanced Genifique“.

Шминка

Со години ја користи маскарата „Lancom Hypnose“ и лајнерот „Artliner“.

Руменило

Кејт секогаш при рака има нешто од познатата визажистка Боби Браун, која има своја линија козметика. Изборот на војвотката се сјај и кармин од оваа позната дама.