среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 45

Какви мажи сакаат жените во кревет?

Џентлмените секогаш предизвикуваат воздишки кај жените, па кај елегантен и пристоен маж, добро облечен и со одбран парфем ги покажува своите манири и галантност, тешко му е да се оделее, макар и само за една ноќ.

odweofoeoparotepokjh

Последни вести

Жените имаат одредени типов на мажи за се во животот, па така и она од оној кој секогаш би го одвлекле во кревет. На прво место, се сепак и понатаму алфа мажјаците- страст, чиста страсти и ништо повеќе од тоа.

Џентлмените секогаш предизвикуваат воздишки кај жените, па кај елегантен и пристоен маж, добро облечен и со одбран парфем ги покажува своите манири и галантност, тешко му е да се оделее, макар и само за една ноќ.

И тука ситуацијата е многу јасна, таков маж во кревет ќе направи се за жената да се почувствува како божица, па затоа вреди и тоа да се испроба барем еднаш во животот.

На крај, тука е и оној тип кој обично не сака пријателите и пријателките на жената да нелетуваат на него. Тип кој има нешто. Кој?

Овие типови обично имаат магнетски шарм кој привлекува се’ пред себе. Единствено внимавајте по џебовите да не му останат некои ваши работи кога ќе се искрдува во зори од вашиот стан.

Најчитани вести