Македонија,Економија

Камен- темелник на индустриската зона во Ранковце

Камен- темелник на индустриската зона во Ранковце

Вицепремиерот задолжен за економски прашања, Владимир Пешевски, денеска ќе се обрати на свеченоста по повод поставувањето на камен темелник на Технолошко индустриската развојна зона „Ранковце“.

Свеченоста ќе се одржи во 13 часот, во општина Ранковце.