Македонија,Крими хроника

Каменувале возила што оделе на политички митинг

Каменувале возила што оделе на политички митинг

Група од околу 15 непознати лица камeнувале возила во кои што имало учесници на митинг на политичка партија.

Според информации на полицијата, групата, во близина на мостот „Влајко“, почнале да каменуваат возила во кои се превезувале учесници на митинг на политичка партија, а потоа се разбегале.

Нема повредени лица, а оштетени се три возила.

Полицијата презема мерки за откривање на сторителите.