Крими хроника

Каменуван патнички воз во Тетово

Каменуван патнички воз во Тетово

Три лица вчера околу 18.10 часот на го каменувале патничкиот воз кој застанал на железничката станица во Тетово, извести полицијата.

Возот сообраќал на делницата Скопје-Кичево. Во инцидентот е скршено едно ветробранско стакло од локомотива, а за среќа нема повредени патници.