Македонија,Крими хроника

Каменуван возот за Кичево

Каменуван возот за Кичево

На 06.08.2014 година, на излез од железничката станица Скопје-Север,  непознат сторител извршил каменување на патнички воз што сообраќал на релација Скопје-Кичево, при што скршил едно стакло.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.