петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Капитол Резиденс – Вистинската инвестиција во вашиот живот!

Капитол Резиденс афирмира поинаков квалитет на живеење и работење комбинирајќи го домувањето и професионалниот живот со атрактивните содржини на еден современ трговски центар. Не чекајте многу и не двоумете се – направете ја вистинската инвестиција во вашиот живот!

Капитол Резиденс - Вистинската инвестиција во вашиот живот!

Капитол Резиденс - Вистинската инвестиција во вашиот живот!

Поврзани вести

Љубителите на убавиот животен простор имаат ретка можност да купат ексклузивен стан или деловен простор по цена од 1099 евра по м2 (во оваа понуда влегуваат определен број на станови), и да ја реализираат вистинската инвестиција во својот живот.

Капитол Резиденс е резиденцијален објект со статусни апартмани и деловен простор, во чија изградба се користени врвни материјали, и имплементирани се највисоки безбедносни стандарди, место во кое за секој вложен денар ќе добиете многу повеќе од инвестираното.

Со Капитол Резиденс максимална заштеда на енергија

Постои беспрекорна  звучна и топлотнаизолација, а материјалите кои се употребени во градбата се од највисок квалитет штo на секој станар или деловна компанија им овозможува максимална заштеда на енергија потребна за загревање во зимскиот период и ладење во летниот период.

Капитол Резиденс - Вистинската инвестиција во вашиот живот!

Капитол Резиденс – Вистинската инвестиција во вашиот живот!

Навистина сме горди на овој објект. Капитол резиденс е вистинска инвестиција, која сигурно ќе ги оправда очекувањата и на најпребирливите. Становите ги карактеризира многусветлина,  одличен распоред, хармонија, и многу други детали на кои внимававме, за да овозможиме релаксација и задоволство за нашите клиенти, работи кои се неопходни за здрав и долг живот. Комплексот го карактеризира препознатлива фасада, модерен дизајн, енергетска ефикасност и највисока технологија која е вградена во објектот, изјави Даниела Адемовска сопственичка на Капитол Резиденс.

Капитол резиденс – поинаков квалитет на живеење и работење

Станбениот дел е во рамките на комплексот „Капитол мол и резиденс“ што само по себе нуди многу предности и поволности. Имено во еден објект може да се завршат сите обврски, да се оди на фитнес, како и да се направи шопинг и да се ужива со семејтвото и пријателите.

Капитол Резиденс  афирмира поинаков квалитет на живеење и работење комбинирајќи го домувањето и професионалниот живот со атрактивните содржини на еден современ трговски центар. Не чекајте многу и не двоумете се – направете ја вистинската инвестиција во вашиот живот!

Најчитани вести