Македонија

Капитол Резиденс – за оние кои го сакаат најдоброто за себе!

Капитол Резиденс – за оние кои го сакаат најдоброто за себе!

Станбениот и деловен простор Капитол Резиденс се наоѓа на само неколку километри од центарот на Скопје, во срцето на населбата Аеродром и нуди поинаков квалитет на работењето и живеењето.

За луѓе и компании кои го сакаат најдоброто за себе

Станува збор за уникатна архитектонска структура во која можат да се купат и одредени ексклузивни станови и деловни простории по цена од само 1099 евра по м2. Исклучително ниска цена за она што се нуди, имајќи во предвид колку е вложено во овој објект. За сите животни приказни кои овде ќе се раскажуваат овој комплекс нуди пространи и модерни деловни простории и станови, со функционален распоред, идеално испланиран простор и многу светлина. Постои беспрекорна звучна и топлотна изолација, а материјалите кои се употребени за ѕидовите се од највисок квалитет што на секој станар или деловна компанија им овозможува максимална заштеда на енергија потребна за загревање во зимскиот период и ладење во летниот период.

2

3

Капитол Резиденс со поинаков квалитет на живеење и работење

Станбениот дел е во рамките на комплексот „Капитол мол и резиденс“ што само по себе нуди многу предности и поволности. Имено во еден објект можете да ги завршите сите обврски, да одите на фитнес, како и на шопинг. Капитол Резиденс  афирмира поинаков квалитет на живеење и работење комбинирајќи го домувањето и професионалниот живот со атрактивните содржини на еден современ трговски центар.

Влезот за станарите и деловните лица е со посебни лифтови, а тие имаат директна комуникација со Трговскиот центар и со Фитнес центарот, со беспрекорно зачувувањето на дискретноста на домовите и компаниите. Три нивоа на подземниот паркинг-простор обезбедуваат места за повеќе од 450 возила: едно ниво е резервирано за бесплатен паркинг за станарите во Капитол Резиденс  и две нивоа на гаражата се достапни за посетителите на „Капитол Мол“. Комплексот има 24 часа обезбедување. Концептот на овој комплекс е да привлече луѓе и компании кои знаат што сакаат за себе и кои напорно работат за да го постигнат тоа, но во исто време максимално уживаат во животот и работата.

4

5

Комплексот на Капитол Резиденс кој е фокусиран пред сè на задоволството на своите станари и деловни корисници ги кани сите заинтересирани да појдат и да се уверат дека никогаш нема да посакаат да заминат оттаму.

 

 

Повеќе за комплексот Капитол Резиденс можете да прочитате овде.