Магазин

Капутите ќе ја дефинираат оваа сезона

Капутите ќе ја дефинираат оваа сезона

Овие денови единствената работа која треба да биде на вашата шопинг листа е капутот. Во овој случај – должината е важна.

Ако почнеме да ве убедуваме дека капутот е вистинска работа за оваа сезона, веројатно ќе кажете дека во зимно време секако се потребни капути. Но, оваа сезона капутите ќе го дефинираат вашиот изглед, начинот на кој се носат се промени.

Се комбинираат со крзно, со принтови или со чипка, а и се струкираат со тенок каиш. Ќе приметите дека дизајнерите се одлучија за екстремно долги капути кои скоро и се влечат по под.

Доколку не знаете, ние ќе ви помогнеме со изборот на капути оваа сезона.

Mango
Mango
Zara
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
H&M
H&M