четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 38

Караванот „Купи куќа купи стан“ во Прилеп

Караванот „Купи куќа, купи стан” има цел да го приближи проектот до сите заинтересирани граѓани низ Македонија.

Караванот „Купи куќа купи стан“ во Прилеп

Караванот „Купи куќа купи стан“ во Прилеп

Поврзани вести

Караванот „Купи куќа, купи стан” продолжува и денеска, во Прилеп. Сите заинтересирани за проектот можат да дојдат на презентацијата која ќе ја одржи Министерството за финансии во зградата на Општината во 17 часот.

На презентацијата ќе учествуваат и градежни фирми од Прилеп кои имаат понуда на станови, како и претставници од банките.

Караванот „Купи куќа, купи стан” има цел да го приближи проектот до сите заинтересирани граѓани низ Македонија.

Екипата составена од претставници од Министерството за финансии, банките и локалните градежни компании секоја наредна среда ќе посетува различни градови, како Струмица, Велес, Куманово и Тетово.

Најчитани вести