петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 55

Караванот „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, утре во Битола, Демир Хисар и Ресен

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, утре ќе се одржат презентации во Битола, Демир Хисар и Ресен.

kupi kuka za mladi

Поврзани вести

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, утре ќе се одржат презентации во Битола, Демир Хисар и Ресен.

Презентацијата во Битола ќе биде во Домот на културата, во Демир Хисар во средното училиште „Крсте Петков Мисирков“, а во Ресен во Општината. Почетокот на презентациите е во 17 часот.

Караванот „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, утре во Битола, Демир Хисар и Ресен

Караванот „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“, утре во Битола, Демир Хисар и Ресен

Планирано е караванот да одржи презентации во вкупно 30 општини. Следните презентации се во Тетово, Гостивар, Кичево, Куманово, Кратово, Крива Паланка, Штип, Кочани, Делчево, Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш, Прилеп, Крушево, Македонски брод, Берово и Дебар.

Најчитани вести