петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 40

Караванот „Купи куќа за млади“ утре во Гостивар, Тетово и Кичево

Презентациите ќе почнат во 17 часот во Општината во Гостивар и во Тетово и во Кичево во просториите на Правниот факултет.

133025855

Поврзани вести

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ утре  ќе се одржи презентација во Гостивар, Тетово и Кичево.

Сите заинтересирани граѓани на презентациите ќе можат да се информираат за проектите од претставниците на Министерството за финансии, од општините, банките и Катастарот.

Најчитани вести