понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Караванот „Купи куќа за млади“ утре во Радовиш

Презентацијата ќе биде во Општината во 17 часот.

133025880

Поврзани вести

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ утре ќе се одржи презентација во Радовиш.

Презентацијата ќе биде во Општината во 17 часот. Сите заинтересирани граѓани ќе можат да се информираат за проектите од преставници од Министерството за финансии, претставници од банките, од Катастар, како и да ја проследат презентацијата на понудата на државни плацеви во општината.

Најчитани вести