среда, 30 ноември 2016  |  Вести денес: 42

Караванот „Купи куќа за млади“ во Гостивар, Тетово и Кичево

kupi-kuka-1-520x325

Поврзани вести

Во рамки на Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ денеска  ќе се одржи презентација во Гостивар, Тетово и Кичево.

Презентациите ќе почнат во 17 часот во Општината во Гостивар и во Тетово и во Кичево на Правниот факултет.

Сите заинтересирани граѓани на презентациите ќе можат да се информираат за проектите од претставниците на Министерството за финансии, од општините, банките и Катастарот.

Најчитани вести