четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Караванот „Купи куќа за млади“ во Кавадарци, Неготино и Демир Капија

Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ денеска ќе се одржи презентации во Кавадарци, Неготино и Демир Капија.

kupi-kuka-za-mladi

Поврзани вести

Караванот посветен на проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ денеска ќе се одржи презентации во Кавадарци, Неготино и Демир Капија.

На граѓаните на трите града претставници на Министерствто за финасии и на банките ќе им ги презентираат можностите што ги нудат двата проекта.

Караванот е планирано да одржи презентации во вкупно 30 општини, а следните презентации ќе бидат во Струмица, Радовиш, Тетово, Гостивар, Кичево,  Берово и Дебар.

Најчитани вести