петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Караванот „Купи куќа за млади“ во Куманово, Крива Паланка и Кратово

kupi-kuka-1-520x325

Последни вести

Караванот „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“ денеска ќе ги посети Куманово, Крива Паланка и Кратово.

Презентациите ќе се одржат во 17 часот во Куманово во Домот на културата, а во Крива Паланка и во Кратово во општинските сали.

Во следните недели Караванот ќе ги посети Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Струмица, Радовиш, Тетово, Гостивар, Кичево, Берово и Дебар.

Најчитани вести