четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

Караванот „Купи куќа, купи стан“ денеска во Прилеп

kupi_kukjaaa

Последни вести

Карванот „Купи куќа, купи стан“, денеска ќе биде во Прилеп на кој Министерството за финансии заедно со претставници на банките и локални градежни компании ќе одржат презентација на проектот.

Настанот, на кој присутните ќе може да се информираат како да аплицираат за субвенциите, кој може да аплицира и локална понуда на станови и плацеви за куќите ќе се одржи во Општината во 17 часот.

Карванот продолжува секоја недела во  различен град. Предвидено е да ги посети и Гевгелија, Струмица, Штип, Тетово, Велес и Куманово.

Најчитани вести