Магазин

ФОТО: Клое Кардашиан буквално блесна во новата фотосесија

ФОТО: Клое Кардашиан буквално блесна во новата фотосесија

Клое Кардашиан буквално блесна во новата фотосесија. Очигледно нејзина најголема грижа за време на празниците ќе бидат светките на килимот.

kloe-1

Нејзината најдобра пријателка и шминкерка Џојс Бонели сподели неколку фотографии на кои Клое буквално блесна.

kloe-2

Таа се фотографираше сосема гола, а нејзиното тело беше прекриено со голем број светки. Според Џојс, Клое била совршено платно за нејзината светкава шминка.