четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 18

Карфиол салса верде

Во есенскиот перод карфиол има насекаде. Во продолжение еве еден рецепт како да подготвите едноставно и вкусно јадење, во кое основен производ е токму карфиолот.

karfiol-salsa-verde

Поврзани вести

Во есенскиот перод карфиол има насекаде. Во продолжение еве еден рецепт како да подготвите едноставно и вкусно јадење, во кое основен производ е токму карфиолот.

Состојки…

Најчитани вести