понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 6

ФОТО: Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави на социјалните мрежи. Белата постелнина, ружите врз неа навестуваат романтика. А потоа следи изненадување.

jelena-karleusha-naslovna

Поврзани вести

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави на социјалните мрежи. Белата постелнина, ружите врз неа навестуваат романтика. А потоа следи изненадување.

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави

Јелена Карлеауша повторно привлекува внимание на социјалните мрежи и тоа со разголени фотографии.

Таа утрово на целиот свет му поска добро утро со следната фотографија:

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави

Јелена Карлеуша целосно гола праќа поздрави

Најчитани вести