Магазин

Карлеуша симулираше секс со младо момче

Карлеуша симулираше секс со младо момче

Јелена Карлеуша ја шокираше својата публика на еден настап кога повикала на бина едвај полнолетно момче и со него симулирала секс.

Таа на момчето му ја искинала маицата, му удирала шамари, а потоа му ги соблекла панталоните за да подоцна  го камшикува пред очите на публиката.

ka ka2

Имено, таа прашала дали има доброволци кој би и’ се придружил на сцената, а откако неколку момчиња кренале рака, таа го избрала најмладиот член во клубот. Таа му нагласила на момчето, дека што и да му направи мора да стои мирно и да не се помрднува.

Почнало до допири, и во еден момент таа почнува да го трие нејзиниот задник од него, додека тој ја бакнува во врат.

На момчето не му било лесно, тоа сите го забележале, бидејќи постојано се препотувал. Најголем шок за гостите на клубот, но и за момчето, било кога Карлеуша му удрила шамар, и тоа дури двапати. Но, ова не било најголемото понижување за момчето, таа потоа му ги соблекла и панталоните и го оставила во боксерки,  а потоа со ремен го камшикувала по газ.

ka3 ka4