Македонија

Карпош денеска без вода

Карпош денеска без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека поради настанат дефект без вода останале дел од корисниците од општината Карпош.

Како што инфомрираат од претпријатието, дефектот е настанат на улицата Букурешка број 99. Корисниците од овој дел без вода останале во 10:40 часот, а ќе бидат се до санирање на дефектот.