Македонија

Карпош денеска без вода

Карпош денеска без вода

Поради дефект на водоводна мрежа, денеска без вода, останале корисниците од улицата Орце Николов бр.131.

Дефектот е настанат во 9:50 часот, а корисниците без вода ќе бидат се до санирање на дефектот.