понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Карпош и Бутел без вода

voda

Последни вести

Поради изведување на водоводен приклучок профил ф-100 милиметри на улица Душко Поповиќ бр.8, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 10:30 часот па се до санирање на дефектот.

Поради изведување на водоводен приклучок профил ф-100 милиметри на улица Букурешка бр.8 б, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците Букурешка и Дамаска од 11:00 часот па се до санирање на дефектот .

Најчитани вести