Македонија

Карпош, Кисела Вода, Аеродром во понеделник без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град скопје информира дека во понеделник, 6 октомври, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Карпош, Аеродром, Гази Баба, Сарај и Кисела Вода.

Ова се улиците каде ќе нема струја:

• од 08:30 до 10:00 часот, корисниците од ул. Тодор Чангов во нас. Лисиче. ( општина Аеродром
• од 08:30 до 14:30 часот корисниците од ул. 511, ул. 512, ул. 513, ул. 519 и дел од ул. Перо Наков во нас. Керамидница. (општина Гази Баба)
• од 09:00 до 14:00 часот корисниците од ул. Струшка и , ул. Мокра. (општина Карпош)
• од 09:00 до 15:00 часот корисниците од дел од с. Грчец. (општина Сарај)
• од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Киро Фетак во нас. Драчево. ( општина Кисела Вода)