Македонија

Карпош утре без струја, Чаир и Сопиште во недела

Карпош утре без струја, Чаир и Сопиште во недела

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информира дека утре, сабота, без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во општина Карпош, а додека пак во недела дел од жителите на Чаир и Сопиште.

Ова е точните локации и временски периодика каде според РЦУК ќе нема струја:

• од 09:00 – 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Скупи (објектите на фирмите покрај Вардар) . (опш. Карпош)
• од 12:30 – 14:30 часот, Спортски центар – Форца во нас. Тафталиџе. (опш. Карпош)

23.02.2015 (понеделник)
• од 08:30 – 14:30 часот, корисниците од ул. Халим Халимовиќ, ул. Божин Стојков, ул. Дижонска и ул. 208 . (опш. Чаир)
• од 10:00 – 15:00 часот, корисниците од дел од с. Соње. (опш. Сопиште)