Спорт

Касерес повторно предизвика сообраќајна несреќа во Италија

Касерес повторно предизвика сообраќајна несреќа во Италија
Касерес со Ферари влетал во автобуска

Уругвајскиот фудбалер по полноќ бил во алкохолизирана состојба и удрил во автобуската, но за среќа не повредил никого и лично тој минал без потешки повреди. Поради прекршокот ќе му бидат одземени 10 казнени поени, а исто така ќе треба да плати и 530 евра.

Ова е втора сообраќајна несреќа која Касерес ја предизвикува во Италија. Претходно, во 2013 година тој направи сообраќајка во 2013 година, кога со својот автомобил влета во железничката станица.