Македонија

„Катар ервејс“ бара персонал од Македонија

„Катар ервејс“ бара персонал од Македонија

„Катар ервејс“ бара персонал од Македонија.

Авиокомпанијата објави оглас кој трае до 18 – ти јули, а сите кои ќе аплицираат ќе бидат повикани на разговор на 19 – ти јули.

Сите информации за огласот и за потребните документи што треба да ги приложат заинтересираните, можете да ги прочитате тука.