сабота, 24 јуни 2017  |  Вести денес: 47

Католички Божик 25 декември неработен за граѓаните од католичка вероисповед

Недела, 25 декември, првиот ден на Божик е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална.

католички

Поврзани вести

Од Министерството на граѓаните од католичка вероисповед во Република Македонија им го честитаат празникот Божик.

Најчитани вести