среда, 30 ноември 2016  |  Вести денес: 25

И кавадарчани масовно дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни

Кавадарчани рекоа ДА за одржување на предвремени парламентарни избори на 5-ти јуни со кои ќе се стави конечен крај на кризата.

И кавадарчани масовно дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни

И кавадарчани масовно дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни

Последни вести

Кавадарчани вечерва масовно излегоа на собирот во организација на граѓанското движење за одбрана на Македонија.

И кавадарчани масовно дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни

И кавадарчани масовно дадоа поддршка за избори на 5-ти јуни

На собирот се пееја македонски песни и се испратија важни пораки. Кавадарчани рекоа ДА за одржување на предвремени парламентарни избори на 5-ти јуни со кои ќе се стави конечен крај на кризата.

kavadarci-2

kavadarci-3

Најчитани вести