Магазин

Кажете и НЕ на ќелавоста со само три состојки!

Кажете и НЕ на ќелавоста со само три состојки!

Со само три состојки кои речиси секој ги има дома спротивставете и се на ќелавоста.

Овој рецепт може да го применуваат и мажите и жените. Секој ден измешајте ги овие состојки и не се грижете.

Потребни се: Маслиново масло, мед и цимет.

Примена: Во жешко маслиново масло измешајте една голема лажица мед и една мала лажичка цимет. Со оваа смеса масирајте го коренот на косата и оставете да делува петнаесет минути.

За неколку дена коренот на косата видливо ќе зајакне и косата ќе прекине да опаѓа.

Сведоштвата на оние ја пробале оваа рецепта велат дека резултатите се видливи по неколку дена и дека токму со оваа смеса се спасиле од ќелавост.