Магазин

Кажете им збогум на болките во вашата половина

Кажете им збогум на болките во вашата половина
Backache

По неколку дена конзумирање на овој лек, ќе почустувате благи позитивни промени, а за неполни два месеци огромни подобрувања.

Доколку сакате да заборавите на болките во вашата половина, секоја вечер, пред спиење, во рок од 1-2 месеци треба да јадете:

1 сува смоква

1 сува кајсија

5 суви сливи

suho-voe-490x326Овие плодови содржат супстанци кои предизвикуваат регенерација на ткивата, кои го составуваат интервертебралните дискови. Тие ги чинат појаки и поцврсти. Пршлените почнуваат сами да стојат нивните природно одредени места, без надворешни мануелни корекции.

Секој плод посебно содржи одредени елементи и супстанци, а нивното мешање дава одличен народен лек, кој е исклучително ефикасен против болките во половина.

Лекот е исклучително е корисен и за мажите и за жените.