среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 27

Ќе се снима документарен филм за Ријана

Наскоро би можеле да имаме прилика да ѕирнеме во секојдневниот живот на една од најпознатите светски музички ѕвезди. Според вестите од продуцентската куќа Филмот 45, документарецот за Ријана наскоро ќе почне да се снима.

rijanaaaa

Поврзани вести

Наскоро би можеле да имаме прилика да ѕирнеме во секојдневниот живот на една од најпознатите светски музички ѕвезди. Според вестите од продуцентската куќа Филмот 45, документарецот за Ријана наскоро ќе почне да се снима.

Токму основачот на компанијата Петер Берг беше тој што го започна проектот, а неговата последна објава на Инстаграм говори дека овие вести наскоро би можеле да станат стварност.

This girl RiRi she’s not bad. See I’m smiling I ain’t mad.

A photo posted by Peter Berg (@pberg44) on

Филмот едноставно би требало да се вика „Ријана“, а би ја следел пејачката низ нејзиниот секојдневен живот.

Сеуште нема информации кога ќе се појави овој филм, но не постојат сомнежи дека публиката со задоволство ќе го погледне.

Најчитани вести