четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Ќе се собира кабаст отпад во Карпош

ЈП „Комунална Хигиена“ – Скопје утре и задутре од 7 до 11 часот ќе спроведе акција за подигнување кабаст отпад од домаќинствата на територијата на Општина Карпош.

отпад

Поврзани вести

Во петок кабастиот отпад ќе се собира на повеќе локации низ урбаните заедници Козле, Тафталиџе“1 и 2, Нерези, Жданец, Влае 2 и УЗ Владо Тасевски.

Во сабота, акцијата продолжува низ урбаните заедници Влае 1, и Карпош 1, 2, 3 и 4.

Акцијата ќе се одвива на  двете страни (лева и десна) на булеварот Партизански одреди.

Најчитани вести